De Olive Essentials-set

Om het twintigjarig bestaan van DHC in de VS te vieren, zetten we onze iconische productlijn met olijfolie in het zonnetje: Olive Essentials. Deze producten zijn al decennialang favoriet bij onze klanten vanwege hun eenvoudige botanische samenstelling en gebruiksgemak, ongeacht huidtype of -probleem. Zowel in Japan als in de Verenigde Staten zijn ze geliefd, omdat ze zorgen voor een schone, frisse en stralende huid.

De Olive Essentials zijn met hun milde samenstelling bij uitstek geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid. Deze beproefde botanische producten worden gemaakt zonder parabenen en bevatten geen toegevoegde geur- of kleurstoffen.

In Japan is de dubbele reiniging een standaardritueel en bestaat de dagelijkse gezichtsverzorging uit ten minste vier stappen. Deze set vormt de ideale introductie in de Japanse gezichtsverzorging en is geschikt voor iedereen die wil beginnen met deze eenvoudige, maar toch volledige, dagelijkse gezichtsverzorging met producten die rijk zijn aan antioxidanten.

Dagelijkse gezichtsverzorging in 4 stappen

  1. Begin met het verwijderen van make-up met Deep Cleansing Oil, waarmee elk spoortje make-up en onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  2. Gebruik daarna Mild Soap voor een grondige maar toch zachte reiniging van de huid, die haar ultrafris laat aanvoelen.
  3. Breng dan, op de droge huid, Mild Lotion aan met je handen of met Silky Cotton. Een tonic wordt vaak overgeslagen, maar is een must bij een volledige reiniging. De Japanse lotion tonics herstellen het natuurlijke vochtgehalte van de huid en zorgen ervoor dat de hydraterende ingrediënten in dag-/nachtcrème beter worden opgenomen.
  4. Ten slotte hydrateert ons iconische gezichtsverzorgingsproduct, Olive Virgin Oil, de huid met slechts één enkel, volledig zuiver ingrediënt. Je hebt maar een paar druppels nodig. Verdeel de lichte olie tussen je handpalmen, druk je handen zachtjes op je gezicht, en klaar is Kees!