De beste reiniger
op oliebasis

Ons bestverkochte product, Deep Cleansing Oil, is bij iedereen geliefd. Boordevol vitamines is dit de beste reinigingsolie die je ooit bent tegengekomen. Ontdek waarom miljoenen vrouwen bij deze olie zweren, waarom we er wereldwijd elke 10 seconden één van verkopen, en waarom 92% van de deelnemers aan een klinisch onderzoek bevestigde dat Deep Cleansing Oil make-up beter verwijdert dan een reiniger van een toonaangevend ander merk. De reinigingsolie is rijk aan voedingsstoffen en laat onzuiverheden, overtollig talg, zonnebrandmiddel en zelfs hardnekkige make-up en waterproof eyeliner als sneeuw voor de zon verdwijnen, terwijl de antioxidanten in de olijfolie de huid beschermen tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen.

WINKEL NU
Deep Cleansing Oil Bottle
Deep Cleansing Oil Bottle
Deep Cleansing Oil Bottle

Een reinigingsolie die geschikt is voor iedereen

Deep Cleansing Oil is geschikt voor elk type huid–vet, droog, gecombineerde huid, het maakt niet uit. De olie hydrateert een droge huid en brengt een vette huid in balans. Probeer het zelf en ontdek waarom dit ons populairste product is.

PROBEER HET NU

Verfrissende ingrediënten:

Deep Cleansing Oil bevat olijfolie, rijk aan antioxidanten, en stimulerende rozemarijnolie om de huid te reinigen en te voeden en laat de huid fris en verzorgd aanvoelen.

De wetenschappelijke naam van de olijfboom is “Olea Europaea”, wat “Europese olie” betekent. In het gebied rond de Middellandse Zee wordt de olie uit de vruchten van de olijfboom al duizenden jaren gebruikt om de huid gezond te houden. Olijfolie is een van de belangrijkste ingrediënten die we bij DHC gebruiken, omdat de olie zowel rijk aan voedingsstoffen is als verzachtend werkt en boordevol antioxidanten zit. Ze verzacht en ondersteunt de huid zonder de poriën te verstoppen, terwijl de antioxidanten beschermen tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen.

Rozemarijnolie wordt gewonnen uit de bladeren van de rozemarijnplant. De stimulerende olie heeft een frisse geur en verkwikt de huid.

Olive Oil
Olive Oil
Olive Oil
Olijfolie

Verzorgt en verzacht, bestrijdt onzuiverheden.

Rosemary Sprig
Rosemary Sprig
Rosemary Sprig
Rozemarijnolie

Stimulerende olie die de huid fris laat aanvoelen.

Deep Cleansing Oil

Zie hoe u reinigt met Deep Cleansing Oil en profiteer van al zijn bevochtigende en voedende voordelen