Het geheim van de Dubbele Reiniging
Het geheim van de Dubbele Reiniging
Het geheim van de Dubbele Reiniging
Oil drops
Oil drops
Oil drops

Geïnspireerd door de homeopathische theorie dat olie vetten zowel aantrekt als verwijdert

Les Japonaises ont inventé il y a des siècles le double nettoyage, considérant cette méthode comme la seule qui puisse éliminer complètement le blanc de céruse, une poudre de maquillage à base de plomb très populaire à l’époque. Elles se massaient le visage avec une huile émolliente avant de le nettoyer soigneusement à l’aide d’un nettoyant moussant. En procédant ainsi, elles ont découvert que le double nettoyage non seulement éliminait le maquillage, mais nourrissait et hydratait également la peau.

Onze dubbele reiniging is een moderne variant op dit heilzame, eeuwenoude reinigingsritueel. Het is de beste manier om de huid te ontdoen van overtollig talg, vuil en zweet en elk spoortje zonnebrandmiddel en luchtvervuiling te verwijderen dat zich aan het eind van de dag op het huidoppervlak heeft opgehoopt, zonder de poriën te verstoppen of de zuurgraad (pH) en het natuurlijk vochtgehalte van de huid te verstoren.

Onze dubbele reiniging maakt de dagelijkse gezichtsverzorging beslist niet ingewikkeld. Ze omvat slechts één extra verzorgende stap.

Double, Double,
Oil and Bubble

Stap 1:

Stap 1:

Laat de dag van je afglijden met Deep Cleansing Oil

Verdeel 2-3 pompjes of enkele druppels Deep Cleansing Oil® met droge handen over het droge gezicht, masseer vervolgens zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Afspoelen met een ruime hoeveelheid warm water. De hoofdingrediënten olijfolie, boordevol antioxidanten, en stimulerende rozemarijnolie verwijderen onzuiverheden en beschermen tegelijkertijd de huid tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen

Deep Cleansing Oil®

Onze populaire, wateroplosbare reinigingsolie verwijdert in een oogwenk make-up en onzuiverheden; olijfolie zit boordevol antioxidanten en voedt en verzorgt de huid terwijl stimulerende rozemarijnolie de huid schoon en fris laat aanvoelen.

SHOP NU

Stap 2:

Stap 2:

Grondig reinigen met Mild Soap

Maak de huid van het gezicht nat met lauwwarm water. Laat de zeep schuimen in de handpalmen en masseer het schuim vervolgens zachtjes over het gezicht om te reinigen. Afspoelen met een ruime hoeveelheid water. Onze milde maar intensief werkzame Mild Soap reinigt de huid grondig zonder de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren. De zeep bevat heilzame ingrediënten zoals honing en olijfolie, die het natuurlijk vochtgehalte van de huid op peil houden en een fris gevoel geven.

Mild Soap

Deze milde maar intensief werkzame zeep reinigt de huid grondig zonder de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren. Bevat olijfolie en honing, die het natuurlijk vochtgehalte van de huid op peil houden.

SHOP NU

Hoe te gebruiken

Zie hoe u reinigt met Deep Cleansing Oil en profiteer van al zijn bevochtigende en voedende voordelen