Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor gratis bezorging?

We bieden GRATIS standaardlevering op alle goederenorders van  45 € of meer. Bij bestellingen van minder dan 45 €, gelden verzendkosten van 11,50 € voor standaardlevering. EGift Cards zijn niet van toepassing.

Hoe verander ik mijn verzendadres?
Meld u aan bij uw account en klik vervolgens op de link Adresboek in uw dashboard om uw standaard factuur- en verzendadressen te bekijken. Selecteer de knop Edit (Bewerken) om wijzigingen aan te brengen en klik op Update. Als u alternatieve of aanvullende verzendadressen wilt opgeven, klikt u op de knop Add New (Nieuwe toevoegen).

Hoe krijg ik gratis monsters?
Bij elke aankoop mag u vier gratis proefmonsters van DHC producten kiezen. Bij online aankopen krijgt u tijdens het bestelproces de gelegenheid om de proefmonsters aan uw bestelling toe te voegen. Klik bij elk gewenst proefmonster op de knop “Toevoegen aan winkelwagentje”. U kunt ook proefmonsters aanvragen door ons een bericht te sturen, waarin u het gewenste afleveradres vermeldt. Proefmonsters worden alleen verstuurd in combinatie met bestelde producten of op aanvraag. NB Digitale cadeaukaarten worden niet beschouwd als producten.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?
Log in op uw account en klik op uw naam bovenaan de pagina om naar My Account (Mijn account) te gaan. Klik dan op de link Change Password (Wijzig Wachtwoord) in het linker navigatiemenu.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op "Forgot Your Password?" (Uw wachtwoord vergeten?) onder Sign In (Inloggen).

U wordt gevraagd naar uw login e-mailadres om uw wachtwoordhint op te halen. Uw hint wordt binnen een uur per e-mail naar u verzonden.

Testen jullie op dieren?

Bij DHC Japan en haar dochterondernemingen testen we producten nooit op dieren en we vragen anderen ook niet om dat te doen namens ons. Het DHC-geaffilieerde bedrijf in China is echter verplicht een aantal dierproeven uit te voeren op sommige van de in dat land aangeboden producten om te voldoen aan de lokale wetten. DHC Corporation en haar filialen zijn het ten zeerste oneens met het Chinese standpunt over dierproeven en ondersteunen de internationale inspanningen om China te overtuigen dat diervrije alternatieve testmethoden beschikbaar zijn om veilige producten te waarborgen.

Ik heb problemen met mijn creditcardinformatie bij mijn online bestelling.

Als u een foutbericht ontvangt dat betrekking heeft op het mislukken van een creditcardautorisatie, controleert u dan of het factuuradres op de creditcard overeenkomt met uw factuuradres, probeer het opnieuw invoeren van uw CVN of beveiligingscode en zorg ervoor dat de kaart actueel en geldig is. Neem contact met ons op via onze contactpagina of vraag uw financiële instelling om verdere hulp wanneer u na het valideren van de gegevens die u hebt ingevoerd nog steeds een foutbericht krijgt.