Our story

het merk dhc

Het begin van de revolutie

Ons verhaal: de inspiratie van olijfolie

In de jaren 70 van de vorige eeuw stond de ondernemende jonge zakenman Yoshida aan het hoofd van een bekend opleidingsinstituut in Tokio. Omdat hij ervan overtuigd was dat kennis de sleutel is tot verlichting, was Yoshida nieuwsgierig naar de wereld buiten Japan, en dus pakte hij zijn koffers en reisde naar Europa. In Spanje ontmoette hij een olijventeler wiens familie al meer dan 200 jaar de beste biologische olie produceerde die verkrijgbaar is. Hij legde direct de verbinding tussen de traditionele Japanse kruidenleer en de antioxiderende eigenschappen van olijfolie, waarmee een nieuwe filosofie op het gebied van gezichtsverzorging het licht zag.

DHC beauty

Een nieuwe norm

Vandaag de dag is DHC wereldwijd een van de toonaangevende schoonheidsmerken, maar de onderneming blijft een radicaal andere benadering voorstaan. De laboratoria van DHC schudden de Japanse schoonheidsindustrie geregeld op met innovatieve producten, die ook op de westerse markt volkomen nieuw zijn. En met een team van leidinggevenden dat hoofdzakelijk bestaat uit vrouwen, breekt DHC ook op dit gebied met de culturele normen in Japan.

DHC story

Traditie ontmoet innovatie

Ondanks de grensverleggende producten en de onconventionele geschiedenis van het bedrijf heeft DHC de traditionele Japanse waarden hoog in het vaandel staan: behalve dat het hoogwaardige gezichtsverzorgingsproducten biedt die rijk zijn aan antioxidanten, maakt het zich ook sterk voor onderwijs. DHC is in de schoonheidsindustrie toonaangevend op het gebied van huidverzorging en ijvert voor onderwijs aan meisjes en leidinggevende posities voor vrouwen, om meisjes in elke betekenis van het woord een mooie toekomst te bieden.

Bij DHC zijn we ervan overtuigd dat ware schoonheid begint met zelfvertrouwen. We zien het als onze missie om onze klanten de beste producten te bieden, gemaakt met uitzonderlijke ingrediënten en op basis van typisch Japanse innovatie. Want we zetten ons al decennialang in om vrouwen en meisjes wereldwijd hun eigen schoonheid te laten ontdekken.