Digitale cadeaukaarten

Digitale cadeaukaarten zijn virtuele kaarten met een twaalfcijferige alfanumerieke code die gebruikt kunnen worden als betaalmethode voor bestellingen die gedaan zijn op dhcbeauty.com/

Digitale cadeaukaart – Algemene voorwaarden

Laatste versie: 17 januari 2018

Digitale cadeaukaarten van DHC zijn verkrijgbaar in waarden van € 10 tot € 150. Om een digitale cadeaukaart aan te schaffen, klikt u hier.

 • Digitale cadeaukaarten worden via e-mail naar de ontvanger gestuurd. We gebruiken daarvoor het e-mailadres dat daartoe is doorgegeven door degene die de digitale cadeaukaart heeft aangeschaft.
 • Digitale cadeaukaarten kunnen aangeschaft worden via onze website en kunnen gebruikt worden voor bestellingen die via onze website of telefonisch geplaatst worden.
 • Digitale cadeaukaarten kunnen niet ingewisseld worden bij een fysieke winkel of via andere leveranciers van onze producten.
 • Kortingen en andere aanbiedingen zijn niet geldig bij de aanschaf van een digitale cadeaukaart. De aanschaf van een digitale cadeaukaart telt niet mee voor de drempelwaarde voor gratis bezorging.
 • DHC is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gestolen digitale cadeaukaarten. De waarde van zoekgeraakte of gestolen digitale cadeaukaarten wordt niet vergoed.
 • Digitale cadeaukaarten kunnen niet worden opgewaardeerd, doorverkocht of overgedragen tegen betaling, behalve voor zover wettelijk vereist.
 • Digitale cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor contanten, tenzij vereist door de wet.
 • Digitale cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig; er zullen geen kosten in rekening gebracht worden over het nog niet gebruikte bedrag op een digitale cadeaukaart. Een digitale cadeaukaart kan niet gebruikt worden om een andere digitale cadeaukaart aan te schaffen.

Uw saldo-overzicht bekijken

U kunt het saldo-overzicht op drie manieren bekijken:

 • Log in op uw account en voer de code van de digitale cadeaukaart in om het bedrag toe te voegen aan het saldo van uw account of om de status en het saldo van de digitale cadeaukaart te zien.
 • Plaats producten in uw winkelwagen en wanneer u aan het eind van het bestelproces op de betaalpagina komt, voert u de code van de digitale cadeaukaart in en klikt u op de knop “Overzicht bekijken”.
 • Wanneer u een digitale cadeaukaart inwisselt, zal het actuele saldo van de cadeaukaart op de betaalpagina te zien zijn als een tegoed dat verrekend kan worden met de bestelling.

Retourneren

U kunt digitale cadeaukaarten van DHC na aanschaf niet retourneren of annuleren.

Leveringsinformatie

DHC is niet verantwoordelijk voor digitale cadeaukaarten die niet bezorgd of ontvangen kunnen worden doordat het e-mailadres van de ontvanger dat u hebt doorgegeven niet klopt. Controleer goed of het e-mailadres van de ontvanger klopt en neem contact op met onze Klantenservice als u denkt dat de ontvanger zijn/haar digitale cadeaukaart niet heeft ontvangen. Mocht een e-mailbericht aan ons teruggestuurd worden omdat het e-mailadres van de ontvanger niet klopt, dan zullen we proberen contact met u op te nemen om het juiste e-mailadres te achterhalen.

Redenen voor mislukte bezorging

Als u het e-mailadres van de ontvanger hebt bevestigd, maar de digitale cadeaukaart is niet bekeken binnen een redelijke termijn na de gewenste bezorgdatum, staat hieronder een lijst van de meest voorkomende redenen waarom de bezorging kan zijn mislukt:

 1. Een spamfilter heeft de e-mail geblokkeerd of doorgestuurd naar een bulk-/spammap;
 2. De firewall van de ontvanger heeft de e-mail geblokkeerd;
 3. De opslaglimiet van de inbox van de ontvanger is bereikt;
 4. Het e-mailadres is ongeldig.

Gepersonaliseerde berichten

Wanneer u een persoonlijk bericht wilt toevoegen aan een digitale cadeaukaart, kunt u uw bericht typen in het veld ‘Bericht’ in de voorbeeldweergave van de kaart. De lengte van persoonlijke berichten is beperkt tot de ruimte die wordt geboden in de voorbeeldweergave van de digitale cadeaukaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het toevoegen van een persoonlijk bericht. We controleren niet elk bericht dat wordt toegevoegd aan een digitale cadeaukaart, maar als we een bericht ongepast vinden, beledigend of anderszins verwerpelijk, behouden wij ons het recht voor om het bericht te annuleren. Hartelijk dank voor uw medewerking.