Veel gestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor gratis bezorging?

We bieden GRATIS standaardlevering op alle goederenorders van € 49 of meer. Bij bestellingen van minder dan € 49, gelden verzendkosten van € 11,50 voor standaardlevering. Digitale cadeaukaarten zijn niet van toepassing.

Hoe verander ik mijn verzendadres?

Meld u aan bij uw account en klik vervolgens op de link Adresboek in uw dashboard om uw standaardfactuur- en -verzendadressen te bekijken. Selecteer de knop Edit (Bewerken) om wijzigingen aan te brengen en klik op Update. Als u alternatieve of aanvullende verzendadressen wilt opgeven, klikt u op de knop Add New (Nieuwe toevoegen).

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Log in op uw account en klik op uw naam bovenaan de pagina om naar My Account (Mijn account) te gaan. Klik dan op de link Change Password (Wijzig Wachtwoord) in het linker navigatiemenu.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op "Forgot Your Password?" (Uw wachtwoord vergeten?) onder Sign In (Inloggen).

U wordt gevraagd naar uw login e-mailadres om uw wachtwoordhint op te halen. Uw hint wordt binnen een uur per e-mail naar u verzonden.

Testen jullie op dieren?

Bij DHC Japan en haar dochterondernemingen testen we producten nooit op dieren en we vragen anderen ook niet om dat te doen namens ons. De aan DHC gelieerde onderneming in China is echter verplicht een aantal dierproeven uit te voeren op sommige van de in dat land aangeboden producten om te voldoen aan de lokale wetten. DHC Corporation en haar dochterondernemingen zijn het ten zeerste oneens met het Chinese standpunt over dierproeven en ondersteunen de internationale inspanningen om China ervan te overtuigen dat diervrije alternatieve testmethoden beschikbaar zijn om veilige producten te waarborgen.

Ik heb problemen met mijn creditcardinformatie bij mijn online bestelling.

Als u een foutbericht ontvangt dat betrekking heeft op het mislukken van een creditcardautorisatie, controleert u dan of het adres dat vermeld staat op uw creditcardoverzicht overeenkomt met uw factuuradres, probeer het opnieuw invoeren van uw CVV/CVC of veiligheidscode en zorg ervoor dat de kaart actueel en geldig is. Neem contact met ons op via onze contactpagina of vraag uw financiële instelling om verdere hulp wanneer u na het valideren van de gegevens die u hebt ingevoerd nog steeds een foutbericht krijgt.