DHC Tokuten (特典, “voordelen”)

DHC Tokuten is een handig, gebruiksvriendelijk loyaliteitsprogramma dat de voordelen van onze Vasteklantenkorting en het oorspronkelijke Spaarpuntenprogramma combineert.

  OORSPRONKELIJK SPAARPUNTENPROGRAMMA NIEUW! UNIEKE ONLINE VOORDELEN
VOORDELEN   SORA
BESTEED TOT € 250/JAAR
RINI
BESTEED TOT € 500/JAAR
AMI
BESTEED MEER DAN € 500/JAAR
INWISSELBARE PUNTEN 200PUNTEN = 1 € 100 PUNTEN = € 1 100 PUNTEN = € 2 100 PUNTEN = € 2
VERJAARDAGSCADEAUBON
SPECIAAL WELKOMSTCADEAUTJE*  
VERJAARDAGSCADEAUTJE    
ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PRODUCTEN EN AANBIEDINGEN    
PROEFMONSTERS VERRASSINGSPAKKET    
KERSTCADEAUTJE      

*ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN

Punten zijn nu tweemaal zoveel waard, zodat u ze vaker kunt inwisselen. Behalve dat u punten spaart die u kunt verzilveren bij online aankopen, profiteert u ook van nieuwe voordelen zoals exclusieve geschenken en forse kortingen op producten.

Om deel te nemen aan het Tokuten-programma, heeft u alleen een online account nodig. Wanneer u al een account hebt, neemt u automatisch deel en worden uw oude spaarpunten omgezet naar nieuwe punten, met de nieuwe dubbele waarde. Wanneer u geen online account hebt, kunt u nog steeds profiteren van onze Vasteklantenkorting en het oorspronkelijke Spaarpuntenprogramma bij telefonische bestellingen.

Let op: DHC Tokuten spaarpunten zijn voorbehouden aan klanten die een online account hebben; de voordelen van de Vasteklantenkorting en het oorspronkelijke Spaarpuntenprogramma zijn voorbehouden aan klanten die geen online account hebben. U kunt punten sparen in ofwel het online, ofwel het offline programma, maar niet in allebei de programma’s tegelijk. De keuze is geheel aan u.