Onze ingrediënten

Olijfolie – onze inspiratie

Herkend als een van de beste ingrediënten in de natuur voor het bereiken van een gezonde, stralende glans, olijfolie is de basis voor de volledige lijn van zachte-maar-effectieve DHC-producten. DHC-producten worden zonder enige onnodige ingrediënten vervaardigd die kunnen interfereren met de delicate balans van een gezonde huid.

Hoe zijn onze producten verschillend.

Onze olijfolie bezit een unieke mogelijkheid tot het vermengen met water en helpt bij het hydrateren zonder de poriën te verstoppen. In tegenstelling tot de geoxideerde oliën die mee-eters en een tal van andere problemen veroorzaken heeft olijfolie van nature een lagere oxidatieniveau dan de natuurlijke oliën van uw huid waardoor het een perfecte barrière vormt om de huid te beschermen tegen irriterende stoffen.

Waarom de onze beter is

Ons kenmerkend product, Olive Oil Virgin, is Flor de Aceite -de beste kwaliteit, gewonnen uit organische Spaanse olijven die zijn uitgekozen als ze rijp zijn met de heilzame voedingsstoffen voor de huid. Deze superieure olie wordt gewonnen uit de vermaling voordat de eerste koude persing plaatsgrijpt zodat veel voedingsstoffen behouden blijven. Het wordt vervolgens zorgvuldig gefiltreerd onder laboratoriumomstandigheden in Japan om eventuele porie verstoppende onzuiverheden te verwijderen. Het eindproduct: een premium, biologische olijfolie.